Új Fujiiryoki Cyber Relax JP-2000 (5D+A.I.) bézs

Új Fujiiryoki Cyber Relax JP-2000 (5D+A.I.) bézs

- Mesterséges intelligenciával rendelkező, 5D masszázs

- 86 típusú masszázstechnika

- 65 masszázsprogram

- Vízszintes pozíció – Nulla gravitáció

- Dupla test-szkennelés – Testalkat felmérés

- Shiatsu reflexológia

- Tripla légpárnás módszerrel rendelkező, levegő-kompressziós rendszer

- Dupla melegítő rendszer

- 100% Japánban gyártott


Az Új Fujiiryoki JP-2000

Az Új Fujiiryoki JP-2000


A JP-2000 masszázsfotelt Japánban gyártják és ez az egyetlen masszázsfotel, amely 5D masszázstechnikát alkalmaz. Az új Fujiiryoki masszázsfotel dupla test-szkennelő programmal rendelkezik, amely a vállat és a hátgerincet egyaránt beolvassa és elemzi. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a masszázs mindenki számára egyénileg legyen beállítható, a hátgerinc illetve a vállak felmérése által.

A masszázsfotel, amely segít a mindennapi stressz kezelésében

A masszázsfotel, amely segít a mindennapi stressz kezelésében


Életmódunk által manapság sokkal feszültebbek, stresszesebbek vagyunk. Mindannyian más – más problémákkal küzdünk, legyen az krónikus stressz, nyak,- hát,- és vállfájdalom, a hosszú képernyőidő által kialakuló fejfájás vagy az irodai munkavégzés miatti rossz vérkeringés. A Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel az Ön problémájára is megoldást nyújt és segít azok hatékony kezelésében.

Az 5D masszázs és a mesterséges intelligencia előnye

Az 5D masszázs és a mesterséges intelligencia előnye


A masszázsfotel olyan érzést és kényelmet biztosít Önnek, amely meghaladja az emberi kéz által végzett masszázs bármelyik formáját. Mesterséges intelligenciájának (A.I.) és magas precíziós mechanizmusának köszönhetően olyan szelíd, de mégis hatákony masszázsokat nyújt, amelyek mechanikus mozgások helyett egy mestermasszőr kezei által végzett masszázs élményét kínálják.  A masszázs intenzitása automatikusan beállítható annak érdekében, hogy megfeleljen az izmok tényleges állapotának.

Egyedi tulajdonság: S-sín

Egyedi tulajdonság: S-sín


A JP-2000 masszázsfotel egyedi tulajdonságai közé tartozik az S alakú sín , mely alkalmazkodik a gerinc alakjához ezzel bíztosítva, hogy a masszázsgörgők a fejtövétől a farokcsontig eljussanak. 

Shiatsu reflexoterápiás masszázs

Shiatsu reflexoterápiás masszázs


Ez a típusú masszázs kombinálja a shiatsu masszázstechnikákat és a talpi fascia izmait megcélzó masszázstehnikát, görgőkkel végezve a kényeztetést. Ezek a speciálisan talpmasszázshoz tervezett görgők alkalmazkodnak a láb formájához és mélyreható masszázst kínálnak. Ez a masszázsprogram kifejezeteten javítja a vérkeringést, integrált fűtéssel kombinálva a talpmasszázs és shiatsu masszázs egyedi élményét nyújtja.

Dupla melegítési rendszer

Dupla melegítési rendszer


A masszázs maximális, nyugtató hatásának elérése érdekében az új JP-2000 fel van szerelve egy dupla melegítő rendszerrel, amely a hátra és a derékra fejti ki hatását. A melegített masszázs mégnagyobb kényelmet és ellazulást biztosít Önnek.

Légmasszázs

Légmasszázs


Nyugtató légpárnákkal végzett masszázs A masszázsfotel 31 légpárnával rendelkezik, melyek az egész testet beburkolják. A légmasszázs segít a felgyülemlett fáradtság enyhítésében. Ez a funkció is lehetőséget ad arra, hogy a masszázs erősségét a testének megfelelően, személyre szabottan beállíthassa.

Kényelmesebbé teszi otthonát és egészségesebbé az életét

Kényelmesebbé teszi otthonát és egészségesebbé az életét


Az új Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotellel varázslatosabbá, kényelmesebbé teheti otthonát és egészségesebbé az életmódját. Vegye fel velünk a kapcsolatot és csapjon le egy limitált kiadású drapp színű masszázsfotelre.

Kérjen árajánlatot


Rendelje meg ma saját masszázsfotelét és élvezze a masszázst otthona kényelmében


ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Hívjon MostHívjon Most