CirC Plus Masszázsfotel

CirC Plus Masszázsfotel

Első pillantásra a legtöbb ember egy fotelt lát, de Ön beleszeret a masszázsba, amely a farizmoktól egészen a nyakáig és a válláig ér - a nyugtató melegbe, a kényelembe, a vezeték nélküli távirányító egyszerűségébe. Több mint egy bútordarab. Egy masszázsfotel

Több mint egy bútordarab. Egy masszázsfotel


Tapasztalja meg a japán "Shibui" design eleganciáját. A hagyományos masszázsfotelek nagyok, terjedelmesek, fényesek és szemet szúróak lehetnek. 

A CirC+ a japán "Shibui" formatervezési megközelítést alkalmazza, aminek eredményeként valami finoman szépet kapunk, amiben megtanuljuk értékelni az apró részleteket. 

Első pillantásra a legtöbb ember egy fotelt lát, de Ön beleszeret a masszázsba, amely a farizmoktól egészen a nyakáig és a válláig ér - a nyugtató melegbe, a kényelembe, a vezeték nélküli távirányító egyszerűségébe. 


Egy zéró gravitációs bölcső, amely segít a relaxációban

Egy zéró gravitációs bölcső, amely segít a relaxációban


A zéró gravitáció a Nasa által kifejlesztett semleges testtartás, ahol az ülés pontos szögben bölcsőzi és támogatja a testet, és kiegyensúlyozott, egyenlő támogatást nyújt a lábaktól egészen a fejig. Ez csökkenti a testre gyakorolt hatásokat azáltal, hogy leveszi a nyomást az alsó csigolyákról, csökkenti az érszűkítő pontokat, és egyszerűen csak jól esik.

Hosszú SL sínpálya

Hosszú SL sínpálya


A 115 cm hosszú SL Track sínes masszázsrendszert használva mélyebb masszázst és nagyobb lefedettséget kap, mint a legtöbb más fotel a piacon. 


A fotelben elrejtett teljes méretű masszázsrobot

A fotelben elrejtett teljes méretű masszázsrobot


A hasonló foteleknél a fém alkatrészeket műanyagra cserélik, vagy egyszerűsített masszázsrobotokat használnak, amelyek kevesebbe kerülnek, de kevésbé hatékonyak, a CirC+ nem spórol, és ugyanazt a masszázsrobotot használja, amelyet a kétszeres árú székeknél is megtalálsz.

Teljes hátmasszázs

Teljes hátmasszázs


A gördülő mozgás vonóerőt biztosít a gerinc mentén, lazítva a nehezen elérhető izmokat.

6 hüvelykes távolság a faltól (15 cm)

6 hüvelykes távolság a faltól (15 cm)


A CirC+ teljesen hátradőlve kevesebb, mint 6 hüvelyk (15 cm) helyet igényel a fotel mögött. 

Ez lehetővé teszi, hogy a masszázsfotelt bárhová elhelyezhesse a házban, ahová csak szeretné, anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy hátradőlve a falnak ütközik.


Nyak és vállmasszázs

Nyak és vállmasszázs


A mély, körkörös gyúró mozdulatok csökkentik az izomfeszültséget és a merevséget.

A deréktól a fenékig

A deréktól a fenékig


A mély, körkörös gyúró és gördítő mozdulatok alapos lefedettséget biztosítanak a hát alsó részén és a farizmokon, segítve az izmok lazítását és enyhülést nyújtva a csípőideg mentén.

4 MASSZÁZSKÉZ

4 MASSZÁZSKÉZ


A teljes méretű masszázsfotelben alkalmazott Quad Roller technológia kiváló lefedettséget, minőségi masszázstechnikát és terápiásabb masszázst biztosít - a legtöbb hasonló fotel csökkentett teljesítményű rendszert használ


Egyszerű és vezeték nélküli

Egyszerű és vezeték nélküli


 Előre programozott masszázs

 

  • ENERGIZE: Mélyszöveti masszázs, amely az izmok feszes csomóinak kimunkálására szolgál.
  • RELAX: Sima, mégis határozott relaxáló masszázs, kiválóan alkalmas relaxálásra.
  • SLEEP: Gyengéd és nyugtató masszázs, ideális a nap végi kényeztetéshez és a nap végére.


circ_site1_1600.


circ_site_3_1596.

Hőterápia

Hőterápia


A terápiás hő a hát alsó és a lábak hátsó részére kerül, így még akkor is élvezheti a nyugtató hőt, ha csak hátradől, pihen és tévézik.


MOZGÁSÉRZÉKELŐ

MOZGÁSÉRZÉKELŐ


A szék hátuljába ágyazott érzékelő segít megóvni szeretteit.

Képes érzékelni és megállítani a szék hátradőlését még akkor is, ha elfelejtette ellenőrizni, hogy van valami a hátánál.

Könnyen mozgatható

Könnyen mozgatható


Csak döntse meg és gördítse el, a CirC+ könnyem becsúszik bármilyen helyikégbe, így otthonod pontosan úgy néz ki, ahogyan szeretné, és élvezheti a masszázst, ahol csak szeretné.circ16_1341

circ17_1479

Kérjen árajánlatot


Rendelje meg ma saját masszázsfotelét és élvezze a masszázst otthona kényelmében


ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Hívjon MostHívjon Most