Irodai masszázsszék AT799i

Irodai masszázsszék AT799i

Az Alpha Techno AT 799i irodai masszázsszék egy sokoldalú masszázsszék, amely hatalmas sikert aratott!

Számos érvvel csábítja Önt: kiváló minőség-ár arány, 6 automatikus masszázsprogram, Zero Gravity pozíció, forgatható talp és lábtámasz, kerekek a könnyű mozgatáshoz.

Nagyon kis helyet foglal, és a nappaliban is megtalálja a helyét.


Irodai szék masszázzsal AT799i

Irodai szék masszázzsal AT799i


Az AT799i masszázzsal ellátott irodai szék teljeskörű. Nagyszerű keveréke egy igazi minőségi masszázsfotelnek és egy hagyományos társalgószéknek.

Masszírozza a hátat, az ülést, a vádlikat, és teljes nyújtási programot kínál. Úgy illeszkedik a nappaliba, mint egy fotel, amely jól rejti a játékát!

Négyhengeres masszázs rendszer

Négyhengeres masszázs rendszer


 


Az Alpha Techno AT799i irodai masszázsszék a legújabb Quad Roller stílusú technológiát és testszkennelő technológiát ötvözi, hogy az Ön testalkatához igazodó, emberhez jobban hasonlító masszázst nyújtson. Mindkét oldalon 2 masszázsgörgő található, amelyek az emberi kéz mozgását utánozzák.

 

Testszkennelés

Testszkennelés


A szék a szkenneléssel elemzi az Ön hátát, hogy automatikusan beállítsa a programokat az Ön nyomáspontjaira. Az automatikus vállszkennelés pontosan megcélozza az Ön Shiatsu pontjait. Minden egyes automatikus program előtt az Ön testét átvizsgálja. Így olyan személyre szabott masszázst kap, amely az Ön számára a legelőnyösebb. 


Légpárnás masszázs

Légpárnás masszázs


Az AT799i 9 új generációs légpárnákkal van felszerelve, amelyek kompressziós masszázst biztosítanak a testnek, különösen a lábak, a lábszárak, a derék és a medence számára. A légpárnás masszázs a masszázshengerrel kombinálva teljes és hatékony testmasszázst kínál a feszültségek megszüntetése érdekében. 

Láb- és vádlimasszázs

Láb- és vádlimasszázs


A forgatható lábtartó háromféleképpen használható:

  • vádlimasszázs
  • lábmasszázs (SHIATSU reflexológia)
  • teljesen laposan a pihenéshez, mint egy normál pihenőágy
Melegítés és vibráció

Melegítés és vibráció


Ez a szék nagyon jó melegítést kínál az ágyéki területen. A "dupla melegítőrendszerrel" a gerinc minden izma melegítve van. Így az izmok ellazulnak, ami hatékonyabb masszázst tesz lehetővé. Mindezt a rezgésekkel optimalizálva. Élvezze a teljesen nyugtató pihenést. 

Nyújtás

Nyújtás


Nyújtó funkcióval rendelkezik, amely gyengéd teljes testnyújtást biztosít az azonnali relaxációs érzés érdekében. 

Zéró Gravitáció pozíció

Zéró Gravitáció pozíció


Zero Gravity pozícióval is rendelkezik, amely enyhíti a gerincre nehezedő nyomást, és lehetővé teszi, hogy könnyednek érezze magát. Ebben a pozícióban ugyanis a lábai a szívével egy magasságban vagy annál magasabban vannak. Az azonnali hatás az, hogy minden nyomás felszabadul. 

Forgatható alap

Forgatható alap


Az AT 799i irodai masszázsszék talapzata akár 55 fokban is elforgatható. Ez lehetővé teszi, hogy elforgassa a masszázsfotelben ülve, hogy könnyebben elérje a dolgokat. 


Megfordítható lábtartó

Megfordítható lábtartó


Az AT 799i irodai masszázsszék megfordítható lábtámasszal rendelkezik, amely nagyon könnyen használható. Így a masszázsfotel klasszikus fekvőszékké alakítható, és a nappaliban vagy az irodában is megállja a helyét. 

Távirányító

Távirányító


Egy olyan távirányító áll az Ön rendelkezésére, amely ötvözi a funkcionalitást és a dizájnt. Az egyszerű, világos kijelzővel minden, amire az AT 799i képes, egy ujjmozdulattal elérhető. 

Manuális programok

Manuális programok


Különböző masszázsprogramokat választhat, mint például gyúrás, kopogtatás, svéd masszázs, shiatsu, nyújtás... Kombinálható masszázsok a teljes harmónia érdekében! 

Automatikus programok

Automatikus programok


Az Alpha techno AT799i irodai masszázsszék hat automatikus programot kínál, amelyek alkalmazkodnak minden egyénhez és morfológiához:

  • Relax program - Relaxáció
  • Stretch program - nyújtás
  • Klasszikus program - Klasszikus
  • Egészséges program
  • Ébresztő program
  • Revitalize program - Gyógyulás
Méretek

Méretek


Szélesség / magasság / mélység
80 cm / 117 cm / 114 cm

Max. terhelés kb.: 120 kg

Anyagösszetétel: 97% poliuretán (PU), 3% pamut

Az ülés szélessége kb.: 59 cm
Ülésmagasság kb.: 50 cm
Ülésmélység kb.: 50 cm

Kérjen árajánlatot


Rendelje meg ma saját masszázsfotelét és élvezze a masszázst otthona kényelmében


ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Hívjon MostHívjon Most