MedicaPro Masszázsfotel

MedicaPro Masszázsfotel

-Testalkat szkennelés

-Zéró gravitáció – Vízszintes pozíció

-3D masszázstechnika

-Rendkívül hosszú masszázspálya/masszázsterület

-Lábhengerek

-Melegítő masszázsterápia

-Légmasszázs terápia (légpárnákkal végzett masszázs)

-Nyakmasszázs

-Flex jóga nyújtás


A MedicaPro masszázsfotel

A MedicaPro masszázsfotel


Intelligens 3D szerkezet, amely kényelmes masszázst nyújt főleg a nyak és a hát számára, de a test minden pontjára kihat. Olyan technikákat alkalmaz mint a gyúrástechnika, ütögetéssel végzett masszázs, nyomással végzett masszázs, kopogtató masszázstechnika vagy shiatsu masszázs. 

Képes az akupunktúrás pontok megtalálására, ami által személyreszabott masszázst nyújt minden felhasználó testalkata és magassága alapján. Élvezze a masszázst, amely egy professzionális masszőr által végzett masszázs érzését nyújtja.

A MedicaPro előnyei


- A szakértői kutatás által kifejleszett, rendkívül hosszú L-alakú, görbe sín egyedi masszázsélményt nyújt a fejtől a lábakig, gyorsan enyhítve a gerincben található nyomás érzését.

- Egy gombnyomásra zéró gravitáció – vízszintes, alvási pozicióban kínál nyugtató élményt ez a funkció. Hatékonyan enyhíti a hátgerincben és a hátizmokban felgyűlt nyomást és feszültséget.

- Az előrecsúszó funkció segítségével a masszázsfotel 0 cm-re helyezhető a faltól. A háttámla és az ülőkeret együtt mozog, ezáltal teljes mértékben kihasználhatja a szobát, szűkös hely esetén is.

- A masszázsfotel láb része görgőkkel és légzsákokkal rendelkezik. A légzsákok kíméletes nyomással masszírozzák a lábakat és segítenek a talpak stimulálásában.  A kar és a láb részén talalható párnák légnyomással maszírozzák a végtagokat, ezzel serkentve a vérkeringést.

A masszázsfotel, amely átölel

A masszázsfotel, amely átölel


A MedicaPro masszázsfotel tetőtől-talpig kínál masszázst innovatív technikákat alkalmazva, automatikus és manuális masszázsprogramokkal egyaránt. Fejlett masszázstechnikával rendelkezik a láb és,- talpmasszázshoz, reflexológiás masszázst végez a talp shiatsu pontjain.

A légmasszázs az egész testet befedi. Ez a masszázstechnika csökkenti az izomfájdalmat és kiküszöböli az izomfáradtságot, azonnali erőt biztosítva az egész test számára.

Új SL- Sín+

Új SL- Sín+


A masszázsfotel hatékony masszázst kínál Önnek, kiválóan felmérve és követve a testalkatát (a gerinc alakját a nyaktól a fenékig) mindezt az új SL Track görgős rendszer segítségével.

A hosszabb SL sín (track) további két henger segítségével precízebb, hatékonyabb és egyedibb masszázst nyújt használójának.

Beburkoló, szorítási technikával végzett masszázs

Beburkoló, szorítási technikával végzett masszázs


Teljesen beburkoló, szorító funkció, amely különböző masszázstechnikákat végez egyidőben a lábfej részén. Ez a fejlett technikával rendelkező funkció görgővel, dörzsöléssel és gyúrástechnikával kínálja Önnek a kényeztető masszázst. Ez egy kifejezetten stimuláló funkció, nagyon jó érzést nyújt felhasználójának, csökkenti az izom fájdalmakat és azonnali enyhülést biztosít a fáradt lábak számára.

Fájdalomenyhítés

Fájdalomenyhítés


Ennek a masszázsprogramnak célja az izomfájdalmak enyhítése, gyengéd masszázst végezve bizonyos testrészeken a mielőbbi fájdalomenyhítés érdekében.

Óvatosan, finoman hajt végre különböző masszázstechnikákat, melyek megnyugtatják és ellazítják a feszült izmokat.

Automatikus program atléták/sportolók számára

Automatikus program atléták/sportolók számára


Az izomsérülésekre összpontosító, Athletic-mode masszázsprogram csökkenti a sportbalesetek, sérülések veszélyét, továbbá segít a test gyors felépülésében és a fájdalmak megszüntetésében.

Nulla Gravitáció – vízszintes pozíció

Nulla Gravitáció – vízszintes pozíció


A Nulla-Gravitáció, vagy vízszintes pozíció a legkényelmesebb pozíció, melyet egy masszázsfotel nyújthat Önnek.

Ebben a pozícióban a lábak a szív szintje fölött vannak, így a vérkeringés jelentősen javul. A gerincen nincs rajta a test által okozott nyomás, ezáltal megszabadítja testünket a feszültségtől és teljes nyugalomba helyez minket.

14 masszázs variáns a jólétünkért

14 masszázs variáns a jólétünkért


- 9 automatikus masszázsprogram

- 3 kézileg beállítható masszázsprogram

- 5 masszázs metódus

A masszázs variánsok meghatározzák, hogy a masszázsgörgők milyen módón masszíroznak.

Különböző masszázsélmény


A sok masszázsmódnak köszönhetően a masszázsok élménye is sok féle.

Képzelje el, hogy egy masszőr kezeivel lágyan masszírozza a hátát, majd áttér az ököllel való masszázsra. Ebben a percben a háton érzékelt nyomás, élmény teljesen megváltozik.

Kényeztesse magát a MedicaPro masszázsfotellel, lazítson és élvezze a 14 masszázsmód által kínált előnyöket.

Shiatsu masszázs

Shiatsu masszázs


A shiatsu egy hagyományos japán masszázs, mely különböző nyomáspontokat használva, gyúrással vagy ütögetéssel kínál egy frissítő masszázsélményt.

A célja, hogy melegítse és lazítsa az izmokat a feszültség enyhítése érdekében, így előkészíti a hátat egy mélyebbreható terápiás masszázsra

Ütögetős masszázs

Ütögetős masszázs


Ugyanúgy, mint az ököllel végzett masszázs esetében, a hát izmain végzett ütögetős masszázs kiválóan segít az ellazulásban.

Erős masszázs – stimulálja az izmokat, stimulálja a zsigerizmot

Egy valódi masszázs, melyet külön ajánlunk a hivatásos és hobbi sportolók számára.

Gyúrás masszázstechnika

Gyúrás masszázstechnika


Gyors sebesség – lazítja és felfrissíti az izmokat

Lassú sebesség – nyugtató hatású, elősegíti az alvást és stimulálja a zsigeri idegrendszert

Ideális megoldás a hátfájásra és az izomfeszültségre.

Veregető,-és svéd masszázs

Veregető,-és svéd masszázs


Veregető masszázs: Ez a masszázs egy középút a gyúrás és az ütögetős masszázs között. Ez a masszázstípus tökéletes a hát kezelésére.

Svéd masszázs: Olyan, mint az ököllel való ütögetőmasszázs, amely fefrissíti a hát izmait.

- Erős masszázs: Stimulálja az izmokat
- Gyengéd masszázs: Stimulálja a zsigeri idegrendszert, gyorsabb felépülést biztosít edzés után

Nélülözhetetlen a hát számára.

További masszázstechnikák


- Görgős masszázs: a görgők nyomást fejtenek ki a hátgerinc mindkét oldalán, ezzel a hát kellemes nyújtásának érzését keltik.

- "Fulling" masszázs: a "Fulling" egy olyan gyakorlat, amit talpon végeznek és kiválóan imitálja a homokban való sétát vagy kocogást. Ezen funkció stimulálja a reflexológia területeket és felfrissíti a végtagokat.

- Ágyéktáji, derék masszázs: a masszázsfotelben található kis motorok könnyed vibrálást fejtenek ki az egész fotel felszínén. Ezek a vibrációk elősegítik a vérkeringést és a masszázzsal együtt egy frissítő, kellemes érzést nyújtanak felhasználójuknak. 

- Légnyomással végzett masszázs: Ez a masszázstechnika a légnyomás, illetve levegő kieresztése segítségével működik, enyhe nyomást gyakorolva bizonyos területekre. Elősegíti a vérkeringést és a toxinok eltávolítását a testből. Ezt a technikát a súlyos, fáradt lábakra használják, a kényelem és lazítás érdekében.

Miért a MedicaPro?

Miért a MedicaPro?


- Segít az egészségünk megörzésében ugy pszichikailag, mint fizikailag.

- Akupresszúra – a fájdalom és a stressz megszüntetése érdekében

- Szervezet tisztító - segít a toxinokat eltávolítani testünkből

- Frissítő masszázs - stimulálja az izmokat és segíti a vérkeringést

- Nyújtó gyakorlatok - a gyors felépülés, illetve felfrissülés érdekében

 

 

 

 

Testalkat szkennelés és elemzés

Testalkat szkennelés és elemzés


A testalkat-szkennelés funkció meghatározza testének alkatát, megkeresi a test shiatsu és akupresszúrás pontjait, így a masszázs tökéletesen személyre szabott lesz a felhasználó testalkata szerint.

Légmasszázs – Egy teljes test masszázs tetőtől talpig

Légmasszázs – Egy teljes test masszázs tetőtől talpig


A MedicaPro teljes egészében légpárnákkal van bevonva. Egy gombnyomással élvezheti a gyengéd masszázs élményét, tetőtől-talpig. Ez a masszázs javítja a vérkeringést, elősegíti a különböző érrendszeri betegségek gyógyulását és hatékony a lábfájások esetén.

Választhat csak a felső testre vagy más, különböző testrészekre összpontosító masszázst is. A légmasszázs funkciót ötvözheti más masszázsfunkcióval is, de a légnyomás erősségét is beállíthatja.

Stretching -  automatikus nyújtási program

Stretching - automatikus nyújtási program


A MedicaPro masszázsfotel automatikus “Yoga Strech” masszázsprogrammal rendelkezik, amely segít a testnek a toxinok eltávolításában és a stressz feloldásában. Ez a program tökéletes a test lazítására.

3D masszázs

3D masszázs


A szokásos (2D) masszázsfotelek 2 görgősorral rendelkeznek: az első sor előre és hátra, a második sor fel és le mozog, de a görgők a sík ugyanazon pályáján maradnak.

A MedicaPro masszázsfotel olyan 3 hengerkészletű technológiával rendelkezik, amely biztosítja a komplexebb masszázst. A hengerek meghosszabbításával és visszahúzódásával a hátsó izmokat is hatékonyan maszírozza. Ez a hengerkészlet kiválóan utánozza a terapeuta kezének mozgását. A rendszer sok lehetőséget kínál az intenzitás beállítására, ami gyengéd vagy erős masszázshoz vezet. A 3D masszázstechnológia segítségével minden eddiginél mélyebb és emberibb masszázst élvezhet.

Kérjen árajánlatot


Rendelje meg ma saját masszázsfotelét és élvezze a masszázst otthona kényelmében


ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Hívjon MostHívjon Most