Miért vásároljon japán gyártótól?

A  pihenés tudománya és művészete Japánban.

Valószínűleg Ön sem tudja, hogy ki volt az első masszázsfotel gyártója a világon. A Johnson & Johnson, a Synca, az Osaki Pro és a  Cyber ​​Relax valójában ugyanaz a masszázsfotel, amelyet a Fujiiryoki Medical Instruments gyártott, és nagyon hamar a világ legsikeresebb masszázsfoteleivé váltak. A FUJIIYROKI története 1954-ben indult, amikor kifejlesztették az első sorozatgyártású masszázsfotelt a világon. A japán gyártó kiemelkedő eredményei közé tartozik az, hogy több évtizedes múltra visszatekintve ma is világvezető a piacon

Miért választják ügyfeleink a Fujiiryokit? Hogyan marad egy japán gyártó évtizedekig világvezető a piacon? A válasz egyszerü, lássuk melyek a termékek legfőbb előnyei:

1. A Fujiiryoki nem egy egyszerü masszázsfotel vagy masszázsszék. "A Fujiiryoki a test gyógykezelése" - mondja Viktoria S. (ACC életedző, csontkovács, IFC képesítéssel). Masszázsfoteleinket rengeteg területen használják, többek között orvosi központokban, torna,- relaxációs központokban, SPA központokban, cégek relaxációs területein, pszichiátriai központokban stb. A depresszióban szenvedő betegeket több esetben is jó eredménnyel a Fujiiryoki masszázsfotellel kezelték. Ilyen és ehhez hasonló helyzetekben a kikapcsolódás mellett jelentős javulások tapasztalhatóak más téren is, többek között a beteg megnyugtatásához nincs szükség erős gyógyszerekre. A Fujiiryoki az egyik legjobb alternatív terápiás,- illetve kezelési ​​eszköz, amely a masszázs révén hat a test immunitására, ellazítására ezzel elősegítve a gyógyulást.

2. A fő különbség a Fujiiryoki és a szokásos masszázseszközök között az, hogy a japán Fujiiryoki 4D Mecha technológiával rendelkezik, amely egy pontos test felmérés/szkennelés után a test izomterületeit megcélozva masszíroz. Ez a mechanizmus fontos szerepet játszik a mindennapi stressz által kialakuló izommerevség és izomfájdalom enyhítésében, feloldja a befeszült izmokat így jelentős közérzetjavulás érhető el a masszázsfotel használatával.

3. Ha az egészségünkről van szó, akkor mindenki a legjobbat szeretné magának. Az egészségünk érdekében használt termékek minősége első számú prioritást kell élvezzen a mindennapi életünkben.  Japán már világszerte híres a minőségellenőrzés és a minőségfejlesztés hihetetlen eredményeiről. Más szóval, amikor Japánban gyártott masszázsfotelt vásárol, akkor tudni kell azt is, hogy a termékek szigorú ellenőrzései miatt egy kiváló minőségű, prémium terméket vásárolt. A Fujiiryoki masszázsfotel alkatrészeit a Hitachi Medical és a Nissan vállalatok gyártják.

4. Mivel Japánban nincs hasonló, ezért a Fujiiryoki az egyetlen, amely 100% -ban Japánban gyártott masszázsfoteleket gyárt már évtizedek óta.

5. A Fujiiryoki masszázsgépek által nyújtott relaxációs programok felfrissitik állapotát és megszabadítják a mindennapos feszültségtől. Amikor a masszázsfoteleinket használja úgy érzi majd, hogy egy egész masszőrcsapat masszírozza a teljes testét. A gyártó termékei a legfejlettebb masszázstechnikákat alkalmazzák a stressz kiküszöbölésére. Noha a japán masszázsfotelek egy felsőbb árkategóriát képviselnek a piacon, de prémium minőségét tekintve biztosan visszetérül azon 15-20 év alatt, amikor a készülék által nyujtott nyugalmat, gyógymasszázst élvezi.

6. "Minden otthonba tökéletesek" - mondja Nakai Tadahito, a Fujiiryoki orvostechnikai eszközök gyártójának elnöke. "A modellek olyan széles választékkal rendelkeznek, hogy a család minden tagja – legyen az fiatal vagy idős – kiválaszthatja saját preferenciái alapján a programokat, így mindenki egyedi masszázst élvezhet." A Cyber ​​Relax JP 1100 masszázsfotel 85 különböző gyúrási technikával, 21 automatikus programmal és 12 specifikus masszázzsal rendelkezik a test minden régiójára. Ezen felül további lehetőségeket is kínál, amelyek egyedi és pihentető élményt nyújtanak a használók számára.

7. Nakai Tadahito szerint olyan módszereket vezettek be, mint a testrészek nyújtása és a gerinc beolvasása az egészség karbantartásának érdekében. "Az emberek melegítéssel végzett masszázst és egyéb nyújtási masszázsprogramokat is használhatnak a vérkeringés javítására." Ezeket a programokat kombinálhatjuk az automatikus masszázs funkcióval is, így segítve bizonyos fizikai állapotok kezelését, testünk ellazulását és egyéb problémák megelőzését.

8. Javítja a vérkeringést: a mindennapi, rendszeres masszázs bizonyítottan csökkenti a magas vérnyomást, javítja a test működését és elősegíti a méhen kívüli keringést. Utóbbi különösen azoknál a nőknél, akik folyadékvisszatartástól vagy fáradtságtól szenvednek. A masszázsszék által a Shiatsu pontokon keresztüli kéz,- és lábnyomás hatékonyan mozgatja a vért a túlterhelt területeken. A szorító mechanizmus, majd a hirtelen megálló nyomás új véráramot hoz létre. A légmasszázs és a gyúrási technikák eltávolítják a tejsavat az izmokból és javítják a nyirokfolyadék keringését.

 

 

Kérjen árajánlatot


Rendelje meg ma saját masszázsfotelét és élvezze a masszázst otthona kényelmében


ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Hívjon MostHívjon Most