Synca Hisho Masszázsfotel

Synca Hisho Masszázsfotel

6 automatikus masszázsprogram

 • Teljes testmasszázs
 • Feltöltő Masszázs
 • Életerő masszázs
 • Enyhítő masszázs
 • Terápia
 • Éjszakai masszázs

A Hisho kényelmes relaxációs és gyógyulási zónát teremt otthonában. Amikor szünetre vagy kikapcsolódásra és feltöltődésre van szüksége, a Hisho segít megtalálni a belső zent.

A Hisho kényelmes relaxációs és gyógyulási zónát teremt otthonában. Amikor szünetre vagy kikapcsolódásra és feltöltődésre van szüksége, a Hisho segít megtalálni a belső zent.


SL Sínrendszer

SL Sínrendszer


Az SL track az S track és az L track masszázsfotelek továbbfejlesztett változata.

Az SL Track masszázs technológia optimalizálja a masszázs minőségét, követve az Ön természetes görbületét a hát és csípőtől és nyaktól a fenékig, miközben folyamatosan masszíroz.

Ezt úgy éri el, hogy a görgőket finoman meghajlítja a nyak és az ágyéki régió közelében, miközben kinyújtja a görgőket az ülés alatt, hogy elérje a farizmokat.

Ez biztosítja, hogy a lehető legnagyobb kiterjedésű masszírozási területet kapja, miközben a legmagasabb szinten marad a masszázs minősége.


Mit jelent az “ S Track” ÉS “ L Track ” ?

Mit jelent az “ S Track” ÉS “ L Track ” ?


S-Track: A masszázsrendszer követi a kontúrokat a hát és az ágyékot és a nyakat, de a masszázsrendszer a fenéktől lefelé már nem masszíroz. Egy  S Track-el rendelkező masszázsfotel egy kisebb lefedettségi területet biztosít.

 

L-Track: A masszázsrendszert közvetlenül fel és lefelé egyenes vonalban mozog és kifelé az ülés alatt. Ez a rendszer nem követi testének természetes körvonalait és görbületeit. A csak L-sínnel rendelkező szék alsóbbrendű  masszázst nyújtanak. 

 


 

Zéró Gravitáció

Zéró Gravitáció


A zéró gravitáció egy semleges testhelyzet, ahol a talajjal közel párhuzamosan hátradőlve, de a hát enyhén megemelkedett, a lábak pedig részben megemelkednek, így a térd kissé el van helyezve a szív irányában.

Ez a pozíció megtámasztja a testet és támogatja a gerincet, csökkentve a korongokra nehezedő nyomást, ami lehetővé teszi az ellazulást, és elősegíti a vérkeringést.

Ha rossz a testtartás, ez a pozíció kiválóan alkalmas a hát alsó része nyomásának csökkentésére.


Teljes testmasszázs lefedettség

Teljes testmasszázs lefedettség


A Hisho teljes körű teljes testmasszázs élményt nyújt. SL Track masszázstechnológiája terápiás masszázst nyújt a nyaktól a fenekéig.

A Hisho egy teljes testre kiterjedő légkompressziós terápiás masszázsrendszerrel is rendelkezik, amely gyengéden körbetekeri és masszírozza a lábakat, vádlikat, karokat és vállakat.
A talpat gyúró reflexológiai talpgörgőkkel is kezeli. 
Ez a teljes testre kiterjedő élmény az egész testet kényezteti, így Ön ellazulva és felfrissülve érezheti magát.

Térd-, láb- és talpmasszázs

Térd-, láb- és talpmasszázs


A teljes lábfej- és vádlimasszázs a térdtől a lábujjakig segít fellazítani a merev izmokat, serkenti a véráramlást, csökkenti a duzzanatot, és általánosságban enyhíti a lábfájdalmakat.

A nyitott stílusú lábtartó kialakítása megkönnyíti a lábak be- és kihúzását a lábtartóból, mint a zárt lábujjas kialakítású lábtartók, a masszázs minőségének feláldozása nélkül. 

Lábnyújtás/magassági beállítás

Lábnyújtás/magassági beállítás


Az állítható lábtartó akár 4,75 hüvelykig (12 cm) is meghosszabbítható, hogy a magasabb felhasználóknak is megfeleljen. A masszázsfotel körülbelül 190 cm magasságig alkalmas a felhasználók számára. 

Hőterápia

Hőterápia


A beépített szénszálas ágyéki melegítők nyugtató hőterápiát biztosítanak a derék körül, segítve a vérkeringés fokozását és a merev izmok puhítását. 

Zero Wall - ZÉRÓ FALTÁVOLSÁG

Zero Wall - ZÉRÓ FALTÁVOLSÁG


Lehetővé teszi, hogy a masszázsfotelt bárhová elhelyezze lakásában, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a falnak ütközik hátradőléskor.

A Hisho kevesebb mint 10 cm-t igényel a fotel mögött, míg más fotelek 30+ cm-t.

Masszázsprogramok és technikák

Masszázsprogramok és technikák


 • Dagasztó: 8-as körkörös masszázs, amely megfogja és húzza az izmot - Ideális a nyak és a váll izmainak, és a farizmoknak.
 • Ütögető: Lassan behatoló mélyszöveti ütő mozdulatok - Ideális a mély csomók fellazításához a háton
 • Szinkronizáló: Körkörös 8-as fogás, húzás és lassú, mély érintés - Ideális a teljes hátizomzat feszes izmaira.
 • Koppintó: Gyengéd, ütemes, gyors ütések - Ideális a hát feszes izmaira, de mégis gyengéd érintést nyújt. 
 • Shiatsu: Mély körkörös mozdulatok, amelyek hosszan tartó nyomást gyakorolnak a megfeszült izmokra - Ideális a hát belső részének feszes izmaira.
 • Dörzsölő: Mély gördülő, oldalirányú mozgások - Ideális a külső hátizmok és a felső vállak számára.


hisho2_1600.

Egyszerű és könnyen használható vezérlő

Egyszerű és könnyen használható vezérlő


Nincsenek bonyolult menük és almenük, csak egy bekapcsoló gomb a vezérlő tetején, és kiválaszthatja az alatta lévő 6 gomb bármelyikét, és máris masszázst kap.

A Synca Wellness fejlett testszkennelési technológiája méri a felhasználó gerincének hosszát és görbületét, így a masszázs tökéletesen illeszkedik ahhoz, aki a fotelben ül.

Kérjen árajánlatot


Rendelje meg ma saját masszázsfotelét és élvezze a masszázst otthona kényelmében


ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Hívjon MostHívjon Most