Synca Kagra Masszázsfotel

Synca Kagra Masszázsfotel
  • A Synca Kagra masszázsfotel egy Önnek dedikált komfort zóna, egy különleges hely az otthonában, egy visszavonulás a mindennapi élet stresszétől

  • Fényűző hangsúly bármely helyiségben

  • Lustálkodjon benne, mint egy normál fotelben, szundikáljon, kapjon célzott, nyújtó és teljes testmasszázst

Kagra, a tökéletes kikapcsolódás

Kagra, a tökéletes kikapcsolódás


Egy sajátos, kényelmes zóna csak az Ön számára, egy különleges hely az otthonában, egy visszavonulás a mindennapi élet stresszétől.


A KAGRA bármely helyiség fényűző hangsúlya. A test ellazításától a fáradtság elmasszírozásáig a KAGRA segít javítani az Ön életminőségét. Lustálkodjon benne, mint egy normál fotelben, szundikáljon, nyújtás és teljes testmasszázs; a KAGRA sokoldalúságával, teljesítményével és funkcióival minden igényt kielégít.

Kifinomult tervezés és kivitelezés

Kifinomult tervezés és kivitelezés


Mint egy csiszolt bútor. A hagyományos masszázs és a modern elegancia keveréke, amely zökkenőmentesen illeszkedik otthonába.

Nem annyira modern, hogy nem tűnik odaillőnek, és nem annyira hagyományos, hogy a múltban ragadtnak érezné magát.

Tiszta kontúrok és tartós anyagok

Tiszta kontúrok és tartós anyagok


Ne hagyja, hogy a lágy vonalak megtévesszék, az áramvonalas megjelenés mögött több éves kutatás és fejlesztés rejlik a legjobb alkatrészekkel kapcsolatban. A KAGRA prémium minőségű anyagokat és alkatrészeket használ az építés során, hogy ez a befektetés az Ön jólétébe tartós legyen.

4D valódi masszázstechnológia

4D valódi masszázstechnológia


A legnagyobb precizitás és az automatikus programozás egyszerűsége.

A 4D mechanizmusok lehetővé teszik a japán Shiatsu iskolákban tanult több Shiatsu technika alkalmazását. A 4D kiváló technikák kivitelezése ritmikus függőleges, szélességi és mélységi mozgásokat használ, olyan kényelmesen, mintha valódi emberi kezek lennének. A merevség enyhítésére bizonyos különböző régiókban létrehozhatja saját egyéni masszázs kurzusát, hogy azokra összpontosítson, kiválasztva bármelyik manuális vagy automatikus technikát, amelyre szüksége van, egyetlen gombnyomással elmenthetők a következő alkalomra, amikor szüksége van rájuk.

Kettős masszázsfej rendszer

Kettős masszázsfej rendszer


A piacon kapható masszázsfotelek nagy része négyes típusú görgőt használ. A legjobb csúcskategóriás masszázsfotelek ehelyett kettős masszázsfejrendszert használnak, mint például a Synca Kagra masszázsfotel. A kettős fej lehetővé teszi a többféle masszázstechnikát, valamint a pontosabb és kiválóbb mélyszöveti masszázst.

Valódi testszkennelési technológia

Valódi testszkennelési technológia


Valódi testérzékelés, az Ön számára legmegfelelőbb masszázspontok és intenzitás testreszabása.

A nagy teljesítményű, kétrétegű érzékelők révén a Synca Kagra optimális és személyre szabott masszázsélményt nyújt, amely minden egyes személy testéhez igazodik. Egyetlen gombnyomással választhat a 8 automatikus masszázsprogram, a lábmasszázs vagy a különböző nyújtási lehetőségek közül; lehetővé teszi, hogy hatékony és terápiás masszázst élvezhessen.

Ergonomikus masszázs pozíció

Ergonomikus masszázs pozíció


Állítható háttámla és lábtartó szögei. A háttámla dőlésszögével együtt automatikusan beállított karfapozíciók biztosítják a teljes érintkezést az összes masszázsfelülettel. Amikor csak szundikálni szeretne, a KAGRA segítségével olyan otthonosan érezheti magát, mintha ágyban feküdne. Kapcsolja be a háromrétegű fűtést, és soha nem akar majd kiszállni belőle

Zéro Gravitáció pozíció

Zéro Gravitáció pozíció


Könnyen kialakulhat stressz, feszültség és hátfájás a mindennapokban a hátban lévő porckorongok összenyomódása miatt. A súlytalanságot kihasználva semleges testhelyzetbe helyezi a testét, ami lehetővé teszi a porckorongok tehermentesítését és a hátra nehezedő nyomás csökkentését. Ha ezt terápiás masszázzsal párosítjuk, érezni fogja, ahogy a feszültség megszűnik.

Egyedülálló felsőtest-fűtési funkció

Egyedülálló felsőtest-fűtési funkció


Melegen tartja tetőtől talpig.

Még ha fázna is, nem lesz szüksége takaróra. A melegítőpárna mögéd helyezhető, hogy felmelegítse a hátat, elől a mellkast és a hasat, és még a kezeket is felmelegítheti a zsebében található kézmelegítővel. Ha hozzáadjuk a láb- és vádlifűtést, mindenhol meleg lesz. A hő nemcsak a vérkeringést segíti, hanem segít ellazítani az izmokat, és segít a nyugodt pihenésben.

Bluetooth Hangszórók

Bluetooth Hangszórók


A fejtámlába Bluetooth-hangszórók vannak beépítve, így megnyugtathatja elméjét, miközben a testét is megnyugtatja a szükséges zene hallgatásával. Nem hallgat zenét?

A Bluetooth hangszórók vezeték nélküliek, így bármilyen kedvenc műsorodat streamelni lehet az okostévéről a fotelen keresztül. Van egy speciálisan kialakított tároló zseb is, amelybe kényelmesen elhelyezheti vagy előveheti okostelefonját / tabletjét.

Állítható lábtartó

Állítható lábtartó


Többfunkciós forgó lábtartó


A többfunkciós lábtartó három célra használható: láb- és vádlimasszázsra, felfordítható, hogy nyugágyként használhassa, vagy tárolható, hogy helyet takarítson meg és szépen nézzen ki. A KAGRA lehet egy nyugágy, amin pihenni és akár aludni is lehet. Ez az állítható lábtartó csuklós a szögeit, amely kinyúlik és szöget változtat, hogy alkalmazkodjon a különböző magasságú felhasználókhoz, így mindenki használhatja a masszázsfotelt.

Gyors hozzáférési vezérlés

Gyors hozzáférési vezérlés


Olyan vezérlők, amelyekhez alig kell megmozdítania az ujját. A dőlésszöget és a dönthetőséget könnyű megváltoztatni, ha a gyorsbillentyűk az Ön keze ügyében vannak. Beállíthatja a háttámla és a lábtartó szögét, a masszázs intenzitását, és kiválaszthatja/megváltoztathatja a preferált masszázsprogramokat. 


Még ha nem is ismeri a masszázsfotel, egy ujjmozdulattal is elérheti, amire vágyik.

Távirányító

Távirányító


A Synca Kagra távirányítója egy kézi LCD típusú távirányító. A vezérlés nagyon egyszerű és könnyen kezelhető. 


Az LCD kijelzőn látható, hogy mi történik a masszázs során, és hol van a masszázsgörgő aktuális pozíciója. Egy nagy időzítő mutatja, hogy mennyi idő van még hátra a masszázsból.

Légpárnás masszázs

Légpárnás masszázs


A Synca Kagra 4D masszázsfotel 31 légzsákkal van felszerelve, amelyek a karoknál, a csípőnél, a vállaknál, a comboknál, a vádlinál és a lábaknál találhatók. 


A pulzáló légmasszázs rendszer stimulálja az izomrostokat és fokozza a vérkeringést. A kompresszió segít ellazítani a testet, miközben enyhíti a fájdalmas területeket.

Luxus színvariációk

Luxus színvariációk


3 klasszikus szín, amelyek tökéletesen illeszkednek a lakótérbe. Színek, amelyek összhangban vannak a bútorokkal, és illeszkednek otthonához és életéhez.

Műszaki adatok

Műszaki adatok


Méret normál helyzetben
H135 x Sz 89 x  M123 cm

Méret döntött helyzetben
H187 x Sz 89 x M 93 cm

Feszültség: 100-240Vac, 50/60Hz
Súly: 96KG
Távolság a faltól: 19.7"

Kérjen árajánlatot


Rendelje meg ma saját masszázsfotelét és élvezze a masszázst otthona kényelmében


ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Hívjon MostHívjon Most