Termék átadása

Ingyenes Házhoz szállítás!

szállítás_600

  • Információk a szállításról.

Kiemelkedő jelentőséget tulajdonítunk a termék minélelöbbi házhoz szállításnak. Minden szállítmányunk Európában ingyenes (kivéve azokat a szigeteket, ahol további díjak merülhetnek fel). Minden megrendelést ugyanazon a napon dolgozunk fel, és szállítási cégünktől küldjük el. Kivételes esetekben, amikor nagyszámú megrendelés van, igénybe vehetjük a nemzetközi szállítási vállalatokat. A megrendelést feldolgozó vállalat tájékoztatja az ügyfelet. A Medicarelax/Fujiiryoki Magyarország garantálja a termékek jó állapotban való szállítást az ügyfél otthonáig. A péntek délután leadott összes megrendelést a következő munkanapon dolgozzuk fel.

  • Szállítási idő

 Különböző márkájú termékeket forgalmazunk, könnyen kiemelhetők a weboldalunkon. A termék szállításával kapcsolatos összes információt elküldjük e-mailben / WhatsApp / telefonon, vagy felveheti velünk a kapcsolatot a rendeléssel kapcsolatban.

  • Visszatérítési feltételek

 A Medicarelax/Fujiiryoki Magyarország elkötelezett amellett, hogy az ügyfelek rendelkezésére bocsássa a weboldalunkon megjelenő termékeket, és segítséget/tanácsadást nyújtson nekik (segítségnyújtás révén) az egészségügyi igényeiknek legjobban megfelelő masszázstermék kiválasztásában. Kiemelt prioritásunk a vevőink elégedettsége! A masszázsfoteleink segíthetnek csökkenteni a stresszt, és szeretnénk segíteni abban, hogy bizalommal vásároljon töllünk. Minden termékünkre 14 napos visszatérítési lehetőséget kínálunk.

14 nap elteltével, ha az ügyfél úgy dönt, hogy visszaküldi a terméket, a szállításhoz szükséges 39000 Forint-os szállítási költségeket az ügyfél állja. Felhívjuk figyelmét, hogy amikor masszázsfotel  visszatérül, elküldjük ellenőrző csapatunkhoz, hogy ellenőrizzük a fotel állapotát. A masszázsfotelt csak eredeti csomagolásában lehet visszatéríteni, mindenféle sérülés és karcolódás nélkül. Felhívjuk figyelmét, hogy ha a cégünknél vásárolt masszázsfotelt az ügyfél megrongálta, nem tartalmazza az eredeti csomagolást, vagy további felújításra szorul, akkor további költségek merülhetnek fel. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a további információkért a következő e-mail címen:  [email protected]

 

 

Kérjen árajánlatot


Rendelje meg ma saját masszázsfotelét és élvezze a masszázst otthona kényelmében


ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Hívjon MostHívjon Most