Vállalatunkról

medica_800

 

Cégünk az egyetlen hivatalos forgalmazója/ képviselője Magyarországon a Fujiiryoki japán termékeknek, amely a legmodernebb egészségjavító és szépségápolási  termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Válassza termékeinket az egészségesebb életmód érdekében.

Cégünket 2007-ben alapítottuk, így mára már 14 éves tapasztalattal rendelkezik a professzionális masszázsfotelek területén. Fő célunk az, hogy ügyfeleink a legjobb ár-érték arányban jussanak hozza a jelenlegi legjobb technológiával készülő, prémium minőségű japán masszázsszékekhez. Vállalatunk a szépségápolásra és az egészségmegőrzésre összpontosít. Európában különböző módokon, terjesztési csatornákon forgalmazzuk és tesszük ismertté a csúcsminőségű, 100% Japánban gyártott termékeinket (online, kiállítások, disztribútorok, közvetlen értékesítés).

2018 óta büszkék vagyunk arra, hogy a japán FUJI MEDICAL INSTRUMENTS MFG gyártó forgalmazói vagyunk.

1954 óta a Fuji Medical Instruments az első gyártó a világon a masszázsfotelek sorozatgyártásában, létrehozva az első mechanikus masszázsfotelt. Piacvezető pozícíóját mai napig fenntartja, ő volt a masszázsfotelek gyártásának úttőrője és termékeit a mai napig fejleszti a legjobb technikák és technológiák tükrében.

A vállalat ezt az "egyedülálló japán masszázskultúrát" elterjesztette az egész világon, így a kikapcsolódás, lazulás révén sok ember életmódja és egészségi állapota jelentősen javult. A Fujiiryoki alapítása óta mindig olyan termékeket fejlesztett ki, amelyek figyelembe veszik az ügyfelek igényeit, alkalmazkodik a piaci elvárásokhoz és jelenleg is a termékei széles skáláját fejleszti. Az összes általuk gyártott termék rendelkezi elismert orvosi igazolással is.

 

 

 

 

Kérjen árajánlatot


Rendelje meg ma saját masszázsfotelét és élvezze a masszázst otthona kényelmében


ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Hívjon MostHívjon Most